Quote of the day

In the rhythm of the needles

there is music for the soul.


Breiclub in Oostende : elke woensdagavond van 19 u - 21 u !donderdag 28 oktober 2010

mijn zus

Woensdag namiddag op bezoek geweest bij mijn zus.  Zij is een creatieve duizendpoot, die altijd met wat leuks bezig is.  Ze had net een jas gepimpt, en wat bijpassende accessoires gemaakt.  De knalgele jas vond ze in een tweedehandsboetiek.  Op de mouwen viltte ze kleine groene en gele bloemetjes.   De driekwartmouwen heeft ze dan wat langer gemaakt door er gebreide kakigroene mouwen aan te naaien.  lekker warm !  Ok een bijpassende groene sjaal hoort erbij.  Nog niet tevreden met het resultaat heeft ze de oorspronkelijke knopen vervangen door zelfgemaakte exemplaren, in bloemvorm.  Zelfde motief als de gevilte bloemetjes op de mouwen.

Toen heeft ze er ook nog een muts en een tas bijgemaakt : zelfgevilt met wol uit Nederland.  De kleuren zijn precies dezelfde als de jas, en het verloop van geel naar groen is heel goed gelukt.  Ook de bloem maakte ze zelf. 

Ze houdt er niet van om op de foto te staan, en ik heb wat truukjes moeten verzinnen om haar te verschalken.  Maar ik vond het geheel zo mooi dat het gewoon op de blog moet.  Ik ben ervan overtuigd dat er een geweldige designer in mijn zus zit.  Haar stijlgevoel is 'amazing'.  Oordeel vooral zelf...

2 opmerkingen:

  1. Ah, mooie zus heb je. Mooie lange rode haren en een passende muts en tas. Tof met het vilt op de jas. Een leuk alternatief om het af te werken. Ik vind de tas heel mooi. Kom er maar op om tot zo een prachtig resultaat te komen.
    Groet
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je reageerde op de foto's van mijn zus. Ze heeft ondertussen alweer een nieuwe tas gevilt. Van zodra er een foto beschikbaar is, zet ik hem op de blog. Groetjes, rozemie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...