Quote of the day

In the rhythm of the needles

there is music for the soul.


Breiclub in Oostende : elke woensdagavond van 19 u - 21 u !donderdag 16 juni 2016

breien in Houtave kunstdorp


Houtave wordt zondag 3 juli voor de vijfde keer al omgedoopt tot het Montmartre van de polders. Meer dan veertig kunstenaars strijken er voor één dag neer op een gezellige -autovrije - kunstmarkt. Nieuw is dat dit jaar ook enkele Houtavenaars letterlijk een kunstenaar onderdak zullen geven in een garage, tuin of vrije kamer. landelijk en authentiek, de perfecte locatie


Ook in het nieuwe Patchworkatelier van Sophie Van Driessche bent u welkom ! Op zondag 3 juli tijdens het evenement Houtave Kunstdorp stelt het Patchwork Atelier graag haar toekomstige locatie aan je voor.  

Die dag kan je eveneens kennismaken met Rozemie en Martine.

Rozemie is de gast docente die vanaf september brei- en haaklessen zal verzorgen.
Martine zorgt voor een extra creatieve toets met haar Noordveldberen.
Kom eens langs en doe inspiratie op bij de tentoongestelde werken : prachtige quilts, patchwork tassen en andere projecten,  haakwerk en breiwerk, en lieve handgemaakte beren. 

Lang geleden dat u nog eens de breipennen vastnam ?  Ga de uitdaging aan en leer werken met rondbreinaalden tijdens de tentoonstelling.  Ook een spinnewiel staat er om uit te proberen - voor de durvers ! De najaarsagenda met alle cursussen en workshops  zal eveneens beschikbaar zijn.
 
Je kan je die dag reeds inschrijven voor de diverse workshops.

We hopen jullie te mogen verwelkomen op deze fun-tastische dag.  Het hele dorp feest mee : er is gezellige volksmuziek en swingende rhythm&blues, een heus wagenspel 'de klucht van 3 dagen heere' en ander vrolijk straattheater. 

Gedetailleerde info vind je op de link van de gemeente houtave-kunstdorp

Creatieve groeten,
Sophie, Rozemie en Martine
Patchworkatelier.be
Kerkhofstraat 24
8377 Houtave
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...